Dadels gezond

Heerlijke gerechten

Dat dadels gezond zijn kunnen we niet meer omheen, ben je wel een fan van dit heerlijke tussendoortje en wil je ook andere lekkernijen waar ze in zitten? In de webshop van yogiyousef.nl vind je naast verse dadels ook andere producten waar de dadels in verwerkt zijn, zo is er bijvoorbeeld biologische dadelpasta waarvan je kunt genieten. Maar ook heerlijke chocolade dadels, deze verse dadels zijn omhuld door een laagje chocolade om er een echte snack van te maken. Lekkere verse dadelsiroop om ook een gezond drankje te kunnen maken.

Dadels gezond

Even genieten met een gezonde snack

Iedereen heeft in de avond wel eens trek in een lekkere snack, maar de meeste snacks zijn niet heel erg gezond voor je lichaam. Veel suikers en weinig vitamines en mineralen, dadels daarentegen hebben wel de gezonde stoffen die je lichaam ook nodig heeft. Het is zelfs zo dat dadels goed zijn om bepaalde kwalen te verminderen, wanneer je bloedarmoede hebt zijn dadels een lekkere snack om dit te verminderen. Gelukkig heb je bij yogiyousef.nl meer dan voldoende keus met dadels, en met producten waarin de dadels zijn verwerkt om altijd iets gezonds te kunnen snacken.

Oorsprong van de dadels

De dadels gezond die zijn te verkrijgen bij yogiyousef.nl zijn van het ras Dalia Sukkary, dit pas ontdekte ras groeit in een oase in de woestijn. De dadels zijn zoeter van smaak, zachter omdat de productiemethode anders is dan de andere dadels. Uniek is ook het feit dat de dadels met de hand moeten worden geoogst, dit moet gebeuren op een specifiek moment tijdens het proces van rijpen. Omdat de bodem waar de dadels groeien voedingsrijk is, hebben de dadels ook stoffen die bij een andere dadelsoort niet voorkomen. in de Arabische woestijn hebben volksstammen overleefd door de dadels te eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *